Veel lekkere varianten op klassieke Bicky Burger

Wil u een variant op de Bicky Burger in Tongeren gaan eten? Kom dan zeker eens langs bij Frituur De Binnenkoer, gezellig gelegen op de binnenkoer van een boerderij. Naast knapperige frietjes vindt u er een ruim assortiment verse snacks en hamburgers.

Wij willen uw smaakpapillen verwennen

De hamburgers van Frituur De Binnenkoer kunnen op eender welk broodje gemaakt worden. Er zijn Italiaanse bollen, stokbroodjes en diverse rustieke zachte broodjes, zelfs een broodje met chili. Keuze genoeg. Deze lekkernijen bieden een alternatief voor bijvoorbeeld de klassieke Bicky Burger. Daarnaast hebben wij ook gedacht aan de vegetariërs met onze heerlijke Veggie Burger.

Vlotte en vriendelijke bediening

Frituur De Binnenkoer heeft veel vaste, trouwe klanten in Tongeren en omstreken die hier graag weerkeren. Allemaal zijn ze enthousiast over de vlotte en klantvriendelijke bediening en de uitstekende kwaliteit van de frietjes, hamburgers en snacks.

Contact opnemen

Wil u graag meer informatie over onze producten of promoties? Neem dan beslist contact op. Wij laten onze creativiteit afhangen van uw wensen!